< Terug naar overzicht

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard
Amrâth Hotel & Thermen Born-SittardAmrâth Hotel & Thermen Born-SittardAmrâth Hotel & Thermen Born-SittardAmrâth Hotel & Thermen Born-Sittard
Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard, Born
  • Betalen met cadeaukaart op locatie

Over de belevenis

Betaal met uw cadeaukaart op locatie.

Over de locatie

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard
In Born vind je Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard. Deze wellness beschikt over saunacabines, een Hammam, een kruidenbad en dompelbaden. Je komt hier even helemaal tot rust tijdens een dag ontspannen. In het restaurant kun je elke dag genieten van een Franse keuken met Mediterrane tinten. Als het weer het toelaat kun je ook plaatsnemen op het terras, met uitzicht op het Limburger bos. In het Wellnesscentrum is badkleding niet toegestaan.

Omgeving
Het Wellnesscentrum ligt dichtbij de grens van zowel België als Duitsland. Een uitstapje over de grens is dus snel gemaakt. Bovendien vind je de Bourgondische stad Maastricht op slechts 15 autominuten van het hotel. Hier vind je een keur aan winkels, musea, oude gebouwen en gezellige cafés. Bezoek het Bonnefantenmuseum of de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek. 's Zomers is het op het Onze-Lieve-Vrouweplein goed toeven op de terrassen onder de Lindebomen. In Born zelf vind je het Kasteelpark Born; een dierenpark dat is opgezet rond een ruïne en waar je apen, roofdieren, vogels en herten ontdekt.

Bijzonderheden
Laatste dinsdag van de maand is damesdag (m.u.v. december)
Twee dinsdag van de maand ‘badkleding mag dag’ (m.u.v. december)

Parkeergelegenheid
Ja

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 11.00 – 23.00 uur


Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard
Langereweg 21
6121 SB   Born
Nederland

+31 (0)46 4851666
info@amrathhotelthermenborn.nl