< Terug naar overzicht

Complete beautydagarrangement - Sauna & Beautyresort de Leliehof

Complete beautydagarrangement - Sauna & Beautyresort de Leliehof
Complete beautydagarrangement - Sauna & Beautyresort de LeliehofComplete beautydagarrangement - Sauna & Beautyresort de LeliehofComplete beautydagarrangement - Sauna & Beautyresort de LeliehofComplete beautydagarrangement - Sauna & Beautyresort de Leliehof
Sauna & Beautyresort de Leliehof, Makkum
€ 109,00
dag
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, gebruik van badjas en handdoek, uitgebreide rondleiding. Daarnaast mag je ook gebruik maken van alle saunafacilliteiten, inclusief gebruik van scrubzout, douchegel en shampoo. 's Middags geniet je van een heerlijke lunch. Vervolgens krijg je een onstpannende gezichtsbehandeling van 45 minuten aangepast op jouw huidtype. Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, peeling, epileren of gezichts/decollet√© massage en een masker. Daarnaast krijg je een klassieke lichaamsmassage of hotstone massage en je mag 15 minuten in de turbobruiner.

Over de locatie

Sauna en Beautyresort de Leliehof
Sauna en Beautyresort de Leliehof is gelegen in Makkum direct aan het IJsselmeer en nabij de afsluitdijk. Relaxen en gastvrijheid staan hier hoog in het vaandel. Je kunt onthaasten in het saunacomplex of je gedurende de hele dag heerlijk laten verwennen door een van de behandelingsspecialisten. Het saunagedeelte bestaat onder andere uit droge sauna's, een Turks stoombad, Finse houtsauna, infrarood sauna, whirlpool, voetenbad en een zwembad. Je kunt helemaal tot rust komen in de rotstuin en de zonneweide. Tevens beschikt De Leliehof over een sfeervolle bar, een aangename relaxruimte met ligbedden en een petit-restaurant met openhaard.

Faciliteiten
Sauna
Whirlpool
(Turks) stoombad
Zonnebank
Zwembad
Massage
Gezichtsbehandelingen
Lichaamspakkingen
Hotstone arrangement
Loungebar
Restaurant
Zonneweide
Terras

Openingstijden
Maandag t/m woensdag: 11.00 - 20.00 uur
Donderdag: gesloten
Vrijdag t/m zondag: 11.00 - 20.00 uur

Let op! Iedere dinsdag is het badkledingdag.Sauna & Beautyresort de Leliehof
Houtmolen 8
8754 GJ   Makkum
Nederland

+31 (0)515 233020
info@leliehof.nl