< Terug naar overzicht

Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen

Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen
Sauna & Beauty De Thermen NijmegenSauna & Beauty De Thermen NijmegenSauna & Beauty De Thermen Nijmegen
Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen, Nijmegen
  • Betalen met cadeaukaart op locatie

Over de belevenis

Betaal met uw cadeaukaart op locatie, enkel te besteden op de entree.

Over de locatie

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen (SWG)
Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen, onderdeel van Select Wellness Group, ligt in een rustieke, bosrijke omgeving en heeft een zeer ruim aanbod aan bad- en saunafaciliteiten.

Om te beginnen heb je de keuze uit vijf verschillende sauna's; van een eucalyptus sauna tot een event sauna waar regelmatig opgietingen plaatsvinden en van een kleuren-therapie sauna tot een Finse balkensauna. Verder kun je gebruik maken van stoombaden, een Hammam, infrarood sauna en kruidenbaden. Natuurlijk vind je bij Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen ook diverse afkoelmogelijkheden en kun je ontspannen op een van de terrassen met uitzicht op de prachtige tuin.

Beauty
De beautysalon van Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen biedt je talloze mogelijkheden, van een mini gezichtsbehandeling tot een uitgebreide algenpakking met massage en van een Hot Stone massage tot een handpakking. Ook beschikt Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen nu over een gespecialiseerde massage afdeling waar ervaren masseurs de meest heerlijke massages aanbieden. Deze behandelingen zijn niet inbegrepen en moeten vooraf gereserveerd worden.

Restaurant
In de relaxruimte en het restaurant kun je genieten van een ruim assortiment aan eten en drinken. Je kunt hier terecht voor een glas verse vruchtensap, een kop thee of een goed glas wijn vergezeld van een hapje, een lichte lunch of een gezond diner. Ook kun je hiervan genieten aan de openhaard, op het dakterras of in een van de tuinen.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 11.00 – 23.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 11.00 – 00.00 uur
Zondag: 11.00 – 23.00 uur


Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen
Panovenlaan 3
6525 DZ   Nijmegen
Nederland

+31 (0) 24 – 3600303
info@thermennijmegen.nl