< Terug naar overzicht

Sauna & Beauty De Veluwe

Sauna & Beauty De Veluwe
Sauna & Beauty De VeluweSauna & Beauty De VeluweSauna & Beauty De VeluweSauna & Beauty De Veluwe
Sauna de Veluwe, Lunteren
  • Betalen met cadeaukaart op locatie

Over de belevenis

Betaal met uw cadeaukaart op locatie, enkel te besteden op de entree.

Over de locatie

Sauna & Beauty de Veluwe (SWG)
Sauna & Beauty de Veluwe, onderdeel van Select Wellness Group, ligt in het Gelderse Lunteren op steenworp afstand van de Veluwse bossen en heide. Je vindt hier tal van faciliteiten, zoals een droge sauna, een stoomcabine, whirlpool, voetenbad, dompelbad en koude en warme douches. In de scrubruimte kun je onbeperkt gebruik maken van drie soorten scrubzout. In de mooi aangelegde tuin kun je een duik nemen in het grote zwembad of ontspannen in de droge sauna, de stoomcabine, het Moorse bad of de whirlpool. Of kom tot rust in de infraroodsauna, die geplaatst is in een oud wijnvat.

Beauty
Laat je bij je saunabezoek ook eens verwennen met een gezichtsbehandeling, massage, lichaamspakking of een lekker maskertje. De beautysalon van Sauna & Beauty de Veluwe biedt je talloze mogelijkheden. Deze behandelingen zijn niet inbegrepen en moeten vooraf gereserveerd worden.

Restaurant
Aan de gezellige bar van Sauna & Beauty de Veluwe kun je heerlijke hapjes en drankjes bestellen. Van een heerlijke lunch of een gezond diner kun je genieten in het restaurant of bij mooi weer op het terras, of zak onderuit bij de twee openhaarden.

Openingstijden
Zondag t/m dinsdag: 10.00 – 23.00 uur
Woensdag t/m zaterdag: 10.00 – 23.30 uur


Sauna de Veluwe
Boslaan 17
6741 DJ   Lunteren
Nederland

+31 (0) 318 – 483453
info@saunadeveluwe.nl