< Terug naar overzicht

Sauna & Beauty Oase

Sauna & Beauty Oase
Sauna & Beauty OaseSauna & Beauty Oase
Sauna & Beauty Oase, Nederasselt
  • Betalen met cadeaukaart op locatie

Over de belevenis

Betaal met uw cadeaukaart op locatie, enkel te besteden op de entree.

Over de locatie

Sauna & Beauty Oase (SWG)
In het Land van Maas en Waal, tussen weilanden en boomgaarden, vind je Sauna & Beauty Oase, onderdeel van Select Wellness Group. Het Indonesische woord Senang staat hier centraal; welbehagen en jezelf prettig voelen. Je kunt hier gebruik maken van een droge 80 graden sauna, een eucalyptussauna, infraroodcabine, kleurensauna, Turks stoombad, kruidentempel, whirlpool, tecaldarium, kruidenbad en een overkapt buitenzwembad. Bijzonder zijn de twee blokhutsauna's. Een daarvan heeft een temperatuur van 90 graden en hier word je verrast met unieke Löyly-rituelen met onder andere honing, lavendel, ijs of berkentakken. De andere sauna heeft een temperatuur van 100 graden en hier zorgt de open haard voor een aangename droge warmte. Natuurlijk zijn er voldoende afkoelmogelijkheden aanwezig, zoals een koud dompelbad, een neveldouche en een stortdouche.

Beauty
Op de beautyafdeling kun je terecht voor diverse soorten behandelingen, variërend van een uitgebreide gezichtsbehandeling tot een verzorgde lichaamsbehandeling. Je hebt bovendien een ruime keuze uit massagemogelijkheden; ontspannende massages, sportmassages of Oosterse vitaliteitsmassages. Deze behandelingen zijn niet inbegrepen en moeten vooraf gereserveerd worden.

Restaurant
Een dag ontspannen is niet compleet zonder heerlijk eten. Bij Sauna & Beauty Oase vind je verschillende horecavoorzieningen, een buitenterras grenzend aan een schitterende tuin, een geheel vernieuwde loungeruimte met sfeervolle open haard en natuurlijk het restaurant. Hier kun je genieten van een heerlijk hapje van de kleine kaart, een uitgebreid lunchbuffet of een van de à la carte gerechten.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09.30 – 23.00 uur
Donderdag t/m zaterdag: 09.30 – 23.30 uur
Zondag: 12.00 – 22.00 uur


Sauna & Beauty Oase
Rijksweg 3
6612 AG   Nederasselt
Nederland

+31 (0) 24 – 6221718
info@sauna-oase.nl