< Terug naar overzicht

Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen

Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen
Wellness & Beauty Sauna De WoudfennenWellness & Beauty Sauna De WoudfennenWellness & Beauty Sauna De WoudfennenWellness & Beauty Sauna De Woudfennen
Wellness & Beauty De Woudfennen, Joure
  • Betalen met cadeaukaart op locatie

Over de belevenis

Betaal met uw cadeaukaart op locatie, enkel te besteden op de entree.

Over de locatie

Wellness & Beauty De Woudfennen (SWG)
In het Friese Joure kun je optimaal genieten van de talloze sauna- en badfaciliteiten van Wellness & Beauty De Woudfennen, onderdeel van Select Wellness Group. Het complex beschikt over diverse Finse binnen- en buitensauna's, een Romeinse thermen met stoombad, kruidentempel, whirlpool, infrarood sauna, blokhutsauna, binnen- en buitenzwembad en diverse afkoelmogelijkheden. Ontspanning vind je bovendien in het sanarium, met een specifiek kleurenlichteffect. Tussen de saunagangen door kun je tot rust komen in de fantastische tuin of op een van de zonneterrassen. Het is zelfs mogelijk om te overnachten in Hotel Country Rose.

Beauty
De Woudfennen beschikt over een beautysalon en een massagesalon. Je kunt hier terecht voor verschillende behandelingen, zoals voetreflex-massage, Hot Stone massages of een ontgiftende lichaamspakking. Ook voor afslankmethodes, gezichtsbehandelingen en manicure of pedicure kun je hier terecht. Deze behandelingen zijn niet inbegrepen en moeten vooraf gereserveerd worden.

Restaurant
Het complex van Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen beschikt over een gezellig restaurant. Op de uitgebreide menukaart vind je zowel kleine hapjes voor tussendoor als volledige diners. De gerechten worden uitsluitend met verse ingrediënten bereid. In de relaxruimte met open haard kun je ook genieten van een glas verse jus of van een kopje thee.

Bijzonderheden
Iedere maandag damesdag
Van april t/m augustus iedere maand één badkledingdag

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 10.30 - 23.30 uur
Zondag: 10.30 - 22.30 uur 


Wellness & Beauty De Woudfennen
Woudfennen 10
8503 BA   Joure
Nederland

+31 (0) 513 – 415200
receptie@dewoudfennen.nl