Orange Wellness Centre

Bij Orange Wellness Centre, onderdeel van Select Wellness Group, is alles aanwezig voor een goede balans tussen inspanning en ontspanning.

Orange Wellness Centre (SWG)
Bij Orange Wellness Centre, onderdeel van Select Wellness Group, is alles aanwezig voor een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Orange Wellness Centre is een middelgroot saunacentrum midden in de Randstad. Dit fijne Wellness Center heeft negen verschillende sauna's, diverse baden en een fraai zwembad. Vanuit de panoramasauna op het grote zonneterras heb je een fraai uitzicht over het Groene Hart.

Heb je zin in een massage? Daarvoor kun je natuurlijk terecht in de beautysalon. Ook andere behandelingen kun je daar natuurlijk boeken. Bij Orange Wellness Centre is ook een sfeervol restaurant waar je heerlijk kunt genieten van de uitgebreide menukaart met vers bereide gerechten.

Kortom: voor een compleet dagje ontspanning ben je bij Orange Wellness Centre aan het juiste adres!

Let op! Het aanmaken van een e-ticket is verplicht! Print jouw ticket en neem deze mee naar de locatie. Zonder e-ticket is toegang niet mogelijk. Heb je een choices/vrije waarde GiftForYou? Kies dan eerst een cadeau, bevestig de locatie op www.giftforyou.nl en print vervolgens jouw e-ticket!

Faciliteiten
Sauna's
Stoombaden
Binnenzwembad
Whirlpool
Dakterras
Zonnebank
Fitness
Gezichtsbehandelingen
Massages
Lichaamsbehandelingen
Restaurant

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 10.30 – 22.30 uur
Zondag: 10.30 – 20.30 uur

Let op! Elke maandag is het damesdag