< Terug naar overzicht

Absolute Beauty & Image - Beautymoment voor één

Absolute Beauty & Image - Beautymoment voor één
Absolute Beauty & Image - Beautymoment voor éénAbsolute Beauty & Image - Beautymoment voor éénAbsolute Beauty & Image - Beautymoment voor éénAbsolute Beauty & Image - Beautymoment voor één
Absolute Beauty & Image, Heerlen
€ 69,90
.
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Laat je compleet in de watten leggen met Beautymoment voor één van Wellness & Beauty Cadeau. Met dit beleveniscadeau kom je volledig tot rust. Wat dacht je van een ontspannende massage? Of van een heerlijke gezichts- of lichaamsbehandeling? De keuze is aan jou! Geniet van dit heerlijke verwenmomentje voor jezelf.

Over de locatie

Absolute Beauty & Image 
Geniet bij Absolute Beauty & Image van heerlijke ontspannen schoonheidsbehandelingen. Absolute Beauty & Image is een schoonheidssalon in Heerlen. Belangrijke uitgangspunten van de salon zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht. Als je precies weet welke behoefte je huid heeft, ben je in staat om je huid fris en gezond te krijgen en te houden. De specialistes van Absolute bieden je hierbij ondersteuning door een nauwkeurige huidanalyse te maken en vervolgens persoonlijk advies op te stellen.

Zo kun je ook thuis je huid op de beste manier verzorgen. Alle producten die in de salon gebruikt en verkocht worden, zijn van hoogwaardige kwaliteit. De behandelingen variëren van gezichtsbehandelingen tot massages. 

Faciliteiten
Gezichtsbehandelingen
Lichaamsbehandelingen
Manicure
Massage
Nagelstyling
Ontharen
Pedicure
Visagie
Wimpers/wenkbrauwen epileren en/of verven 
Workshops

Openingstijden
Maandag: 14.00 - 21.30 uur
Dinsdag: 09.30 - 18.00 uur
Woensdag: 09.30 - 18.00 uur
Donderdag: 14.00  - 21.30 uur
Vrijdag: 09.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 13.00 uur
Zondag: gesloten Absolute Beauty & Image
Rector Poelsplein 2
6419 CZ  Heerlen
Nederland


info@absolutebeautyandimage.nl