< Terug naar overzicht

AestaS Wellness Beauty & Sauna - Beauty voor twee

AestaS Wellness Beauty & Sauna - Beauty voor twee
AestaS Wellness Beauty & Sauna - Beauty voor tweeAestaS Wellness Beauty & Sauna - Beauty voor tweeAestaS Wellness Beauty & Sauna - Beauty voor tweeAestaS Wellness Beauty & Sauna - Beauty voor twee
AestaS Wellness Beauty & Sauna, Lelystad
€ 22,50
.
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Geniet van een heerlijk ontspannen momentje samen met Beauty voor twee van Wellness & Beauty Cadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van een massage, manicure, avondje sauna of andere beautybelevenis? Een ding is zeker, wat je ook kiest: jullie worden samen compleet in de watten gelegd!

Over de locatie

Aestas Wellness Beauty & Sauna
Aestas Wellness Beauty & Sauna is prachtig gelegen aan het Havendiep in Lelystad. Het terras is omgeven door wuivend riet en biedt je een prachtig uitzicht over het water. Geniet van de vele faciliteiten waaronder een heerlijk geurende kruidensauna, Turks stoombad of een grote Finse sauna. Afkoeling vind je in de koude ruimten of in het voetenbad en daarna is het heerlijk relaxen op de loungebanken in de speciale ontspanningsruimte.

De eigenaresse van AestaS Wellness Beauty & Sauna heeft jarenlange ervaring op het gebied van huidverbetering, medische voetverzorging, permanente make-up en laserontharing. Je bent hier dus ook aan het juiste adres voor diverse behandelingen. Ga voor een lichaamsbehandeling, ontspan tijdens een massage of trakteer je voeten op een pedicure behandeling. Nog meer ontspanning en daarnaast ook heerlijke gerechten vind je in het gezellige restaurant of op het terras.

Je bent altijd van harte welkom voor een saunabezoek, maar bel om teleurstellingen te voorkomen voor de zekerheid even of AestaS geopend is en ruimte heeft. 

Faciliteiten
Sauna's
Huidtherapie
Beautybehandelingen
Pedicure
Kapsalon
Turks stoombad
Koude ruimten
Voetenbad
Ontspanningsruimte
Restaurant
Terras
Verwarmd buitenzwembad (overdekt in de winter)
Zonnebank

Openingstijden Schoonheidssalon (op afspraak)
Maandag: 08.30 - 18.00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 08.30 - 20.30 uur
Vrijdag en zaterdag: 08.30 - 18.00 uur
Zondag: gesloten

Openingstijden Sauna (op afspraak)
Maandag en dinsdag: 09.30 - 18.00 uur
Woensdag: 09.30 - 18.00* 
Donderdag, vrijdag en zaterdag: 09.30 - 18.00 uur
Zondag: gesloten

*woensdag is het damesdagAestaS Wellness Beauty & Sauna
Schoener 41-20
8243 XB  Lelystad
Nederland

+31 (0)320 219294
administratie@aestas.nl