< Terug naar overzicht

Afslankstudio Marianne - Beautymoment voor één

Afslankstudio Marianne - Beautymoment voor één
Afslankstudio Marianne - Beautymoment voor éénAfslankstudio Marianne - Beautymoment voor éénAfslankstudio Marianne - Beautymoment voor éénAfslankstudio Marianne - Beautymoment voor één
Afslankstudio Marianne, Hardegarijp
€ 69,90
.
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Laat je compleet in de watten leggen met Beautymoment voor één van Wellness & Beauty Cadeau. Met dit beleveniscadeau kom je volledig tot rust. Wat dacht je van een ontspannende massage? Of van een heerlijke gezichts- of lichaamsbehandeling? De keuze is aan jou! Geniet van dit heerlijke verwenmomentje voor jezelf.

Over de locatie

Afslankstudio Marianne
Aan de rand van Hardegarijp, nabij Leeuwarden, vind je Afslankstudio Marianne. Hier wordt er gewerkt met exclusieve afslankapparatuur van het merk Hypoxi. Er staan ervaren en gediplomeerde medewerkers voor je klaar met goed advies en die je professionele begeleiding bieden.

Na de behandelingen bij Afslankstudio Marianne zul je je fitter en strakker voelen en zit je beter in je vel. In de mooie studio kun je ontspannen sporten. In je eentje of gezellig met z’n tweeën.

Je kunt hier onder andere terecht voor vacuslim, slim-up, lipolaser, cryolipolyse en spray tan zonnebank. Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden.

Faciliteiten
Vacuslim
Slim-up
Lipolaser
Cryolipolyse
Zonnebank
Gratis parkeergelegenheid

Openingstijden
Maandag: 09.00 - 12:30 uur & 18:00 - 22:30 uur
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 09.00 - 12:30 uur & 18:00 - 22:30 uur
Donderdag: 18:00 - 22:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 14:00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten Afslankstudio Marianne
Rijksstraatweg 168
9254 DM  Hardegarijp
Nederland

+31 (0)6 15103415
info@afslankstudiomarianne.nl