< Terug naar overzicht

All Beauty Wellness & Spirit - Beautymoment voor één

All Beauty Wellness & Spirit - Beautymoment voor één
All Beauty Wellness & Spirit - Beautymoment voor éénAll Beauty Wellness & Spirit - Beautymoment voor éénAll Beauty Wellness & Spirit - Beautymoment voor éénAll Beauty Wellness & Spirit - Beautymoment voor één
All Beauty Wellness & Spirit, Leeuwarden
€ 69,90
.
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Laat je compleet in de watten leggen met Beautymoment voor één van Wellness & Beauty Cadeau. Met dit beleveniscadeau kom je volledig tot rust. Wat dacht je van een ontspannende massage? Of van een heerlijke gezichts- of lichaamsbehandeling? De keuze is aan jou! Geniet van dit heerlijke verwenmomentje voor jezelf.

Over de locatie

Let op: de maand december is volgeboekt! 

All Beauty
All Beauty besteedt met veel plezier alle zorg aan de voor jou samengestelde behandelingen. Je wordt ontvangen in een ontspannen en persoonlijke sfeer waar de tijd even helemaal voor jou is. Jouw welbehagen is de eerste prioriteit.

Bij All Beauty vind je een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen om je huid in topconditie te brengen. Naast de bekende behandelingen worden ook unieke huidverbeterende en verjongende behandelmethodes MSP, microdermabrassie en microneedling aangeboden. Er is voor ieder wat wils. De behandelingen zijn er voor de hedendaagse man en vrouw die er van top tot teen en van binnen en buiten goed uit wil zien. De schoonheidsspecialiste van All Beauty staat vol enthousiasme voor je klaar om je een sensationeel gevoel te geven!

Let op! Gelieve te reserveren via e-mail: info@allbeautywellness-spirit.nl, info@schoonheidssalonallbeauty.nl of telefonisch via: 06-14371755.
1 bon per persoon.


Faciliteiten
Gratis parkeergelegenheid
Gezichtsbehandelingen
Microdermabrassie
Micro Skin Polish
Micro needling
Harsen, epileren & verven
Massages
Make-up
Merken: Janssen cosmetics, Decor Paris, Hydropeptide, I-Dun minerals en Piura

Openingstijden
Ruime openingstijden op afspraak.All Beauty Wellness & Spirit
Oostergrachtswal 117
8921 AC  Leeuwarden
Nederland


info@allbeautywellness-spirit.nl