Vragen

  • Waar kan ik terecht met klachten? Klachten over een product of dienst tijdens je aankoop met Wellness & Beauty Cadeau kun je het beste bij de locatie waar je je cadeaukaart besteed melden. Zij kunnen op dat moment nog werk maken van je klacht, terwijl Wellness & Beauty Cadeau hier achteraf niet veel meer aan kan doen. Uiteraard kun je je klacht met betrekking tot een inleverlocatie ook bij ons melden. Klachten kunnen tot uiterlijk één maand na afloop van besteding worden ingediend via het e-mailadres info@wellnessbeautycadeau.nl. Klachten betreffende onze dienstverlening kun je op dezelfde manier indienen. Wij streven ernaar om binnen vijf werkdagen je klacht in behandeling te nemen en je van een antwoord te voorzien. Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging per e-mail.
  • Hoe lang is Wellness & Beauty Cadeau geldig? Wellness & Beauty Cadeau is twee jaar geldig vanaf de aankoopdatum. De ontvanger dient de cadeaukaart binnen deze termijn van twee jaar te besteden. Wanneer je kiest voor een van onze wellness- en beautyarrangementen, zorg er dan voor dat je je voucher ook binnen dit termijn besteed. Je kunt de geldigheid van jouw Wellness & Beauty Cadeau controleren op onze website. De aankoopdatum dan tevens door de verkoper ingevuld worden aan de binnenkant van de cadeauverpakking in het daarvoor bestemde invulvak. Let op! Ben je in het bezit van een Beauty Cadeau Card of een Sauna Cadeau Card, dan is het cadeau 1 jaar geldig.
  • Hoe kan ik contact opnemen met Wellness & Beauty Cadeau? Als je vragen hebt, kun je die mailen naar de Service Desk van Wellness & Beauty via info@wellnessbeautycadeau.nl. Je kunt ons ook bellen via +31 (0)23 518 6192. Onze Service Desk is bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 16.30 uur met uitzondering van feestdagen.
  • Wat is Wellness Beauty Cadeau? Wellness Beauty Cadeau is een flexibele cadeaukaart die te besteden is bij aangesloten Wellness & Beauty centra in heel Nederland, Belgie en Frankrijk. De waarde op de cadeaukaart kun je zelf bepalen, tussen de € 5,- en € 150,-. Wellness Beauty Cadeau is een product van Leisure Gifts B.V.