Vragen

  • Hoe kan ik mijn Wellness & Beauty Cadeau verzilveren? Je Wellness & Beauty Cadeau is te besteden bij alle locaties vermeld op deze website. Zoek op de pagina 'aanbod' naar de gewenste locatie of belevenis. Je hebt de keuze om ter plaatse met je cadeaukaart te betalen (selecteer hiervoor aan de linkerkant 'Vrije keuze op locatie') of om vooraf via de website een voucher voor een specifieke belevenis te bestellen. Als je kiest voor de tweede optie, vul je bij het afronden van je bestelling het unieke cadeaukaartnummer en de code onder de kraslaag in in het bestelformulier. Na eventueel bijbetalen is je cadeaukaart verzilverd! De voucher die je per e-mail krijgt is geldig tot de daarop vermelde datum en geldt voor de gekozen locatie en belevenis.
  • Mijn Wellness & Beauty Cadeau is niet meer geldig. Kan ik deze cadeaukaart nog gebruiken? Is je cadeaukaart meer dan twee jaar geleden aangeschaft? Dan is deze niet meer geldig. Om te zorgen dat je toch nog gebruik kunt maken van Wellness & Beauty Cadeau en je saldo niet verloren gaat, bieden wij de eenvoudige mogelijkheid om je cadeaukaart te verlengen. Je cadeaukaart is dan weer één jaar geldig. Dit kan tegen een administratieve vergoeding van slechts €5. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op via info@wellnessbeautycadeau.nl of bel naar +31 (0)23 518 6192.
  • Hoe kan ik de waarde en geldigheid van mijn Wellness & Beauty Cadeau bekijken? Je cadeaukaart is één jaar geldig. Op de homepage wellnessbeautycadeau.nl kun je je unieke kaartnummer invoeren. Je ziet dan direct de waarde en de verloopdatum van je cadeaukaart.
  • Welke betaalmogelijkheden heb ik als ik Wellness & Beauty Cadeau online wil bestellen? Je kunt Wellness & Beauty Cadeau via onze website bestellen en veilig betalen via iDeal.
  • Kunnen er nog extra kosten berekend worden? Als je Wellness & Beauty Cadeau fysiek per post laat bezorgen, betaal je €1,95 verzendkosten naast het bedrag waarmee je de cadeaukaart wilt opladen. Kies je voor een arrangement dat duurder is dan de waarde die op je Wellness & Beauty Cadeau staat? Dan betaal je het resterende bedrag bij.
  • Wat is het saldo op mijn Wellness & Beauty Cadeau? Je kunt het saldo van je Wellness & Beauty Cadeau op deze website checken in de saldochecker op de homepage van wellnessbeautycadeau.nl Vul je kaartcode en vervolgens je unieke pincode in in het daarvoor bestemde vakje en klik op ‘Bekijk’. Je ziet je saldo en de verloopdatum van je Wellness & Beauty Cadeau verschijnen. Je saldo kan tevens door de verkoper ingevuld worden aan de binnenkant van de cadeauverpakking in het daarvoor bestemde invulvak.
  • Mijn code werkt niet. Hoe kan dat? Wat verveld dat je code niet werkt! Voor de zekerheid vragen wij je om het nummer van je cadeaukaart nogmaals te controleren. Bij één verkeerd of missend cijfer pakt de website je code niet meer. Wanneer je problemen blijft ervaren bij het gebruik van je uniek code raden wij je aan om contact op te nemen met onze Service Desk via info@wellnessbeautycadeau.nl of via +31 (0)23 518 6192.
  • Waar kan ik Wellness & Beauty Cadeau besteden? Wellness & Beauty Cadeau is te besteden bij alle sauna’s en beautycentra die je vindt op deze website op de pagina ‘aanbod’. Filter op plaats en provincie om te ontdekken welke locaties bij jou in de buurt zitten, filter op thema wanneer je op zoek bent naar een specifiek arrangement (bijvoorbeeld Dagje Sauna of Wellness Weekend) of filter op prijs. Er zijn honderden wellnesslocaties om uit te kiezen!
  • Hoe kan ik betalen met Wellness & Beauty Cadeau? Zoek op de pagina ‘aanbod’ naar de gewenste locatie of het gewenste arrangement. Je hebt de keuze om ter plaatse met je cadeaukaart te betalen (selecteer hiervoor aan de linkerkant ‘Vrije keuze op locatie’) of kies voor een specifiek wellness- of beautyarrangement en maak hiervoor een voucher aan. Reserveer bij de locatie naar jouw keuze. Als je kiest voor vrije keuze op locatie neem je de cadeaukaart mee als betaalmiddel naar de sauna of beautycenter. Eventuele extra uitgaven kun je gewoon betalen in het restaurant via pin of cash. Restsaldo blijft uiteraard gewoon op je Wellness & Beauty Cadeau staan om een andere keer te besteden. Als je kiest voor een wellness- of beautyarrangement, vul je bij het afronden van je bestelling het unieke cadeaukaartnummer en de code onder de kraslaag in in het bestelformulier. Na eventueel bijbetalen is je cadeaukaart verzilverd en ontvang je per e-mail een voucher om mee te nemen naar de locatie als betaalmiddel. Let op! Een foto van je kaartcode, een overgeschreven kaartcode of een scan van je pas in een pasbewaarapplicatie zoals Apple Wallet of Stocard wordt niet als geldig betaalmiddel geaccepteerd!
  • Moet ik het saldo op mijn Wellness & Beauty Cadeau in één keer besteden? De waarde van jouw Wellness & Beauty Cadeau staat vermeld aan de binnenkant van de verpakking in het daarvoor bestemde invulvakje. Tevens kun je het saldo op je cadeaukaart op de homepage checken. Wellness & Beauty kan een waarde hebben tussen €5 en €150. Dit bedrag hoef je niet in één keer te besteden. Wanneer gaat genieten van een wellness- of beautyarrangement met een lagere waarde dan het bedrag op je cadeaukaart, dan blijft dat bedrag uiteraard gewoon staan om een andere keer te besteden. Is het saldo op je kaart lager? Dan kun je het restant bijbetalen.