Vragen

  • Hoe kan ik zien bij welke locaties ik vooraf een voucher kan bestellen via de site? Op de pagina ‘aanbod’ zie je alle deelnemende sauna’s en beautycentra staan. Als je een locatie of arrangement opent, zie je aan de ‘vinkjes’ welke opties van toepassing is: betalen met de cadeaukaart, vooraf via de site een belevenis kiezen of beide. Als je een prijs, een arrangementsomschrijving en een knop met ‘voucher bestellen’ ziet staan, dan kun je voor deze belevenis vooraf een voucher bestellen.
  • Hoe gaat de betaling in zijn werk als de waarde op mijn cadeaukaart lager is dan de waarde van een gekozen arrangement? Je dient direct bij het afronden van je bestelling het openstaande bedrag te betalen. Je kunt hierbij gebruik maken van het beveiligde betaalsysteem van iDeal. Zodra je betaling is ontvangen, versturen wij de bestelde voucher naar het opgegeven e-mailadres.
  • Wat moet ik doen als ik geen bevestiging heb ontvangen per e-mail? Als je geen bevestiging per e-mail hebt ontvangen, daden wij je aan om contact op te nemen met onze Service Desk via info@wellnessbeautycadeau.nl of telefonisch via +31 (0)23 518 6192. Om je snel te kunnen helpen is het van belang om de volgende gegevens bij de hand te houden: de naam waarop de bestelling is gemaakt, het bijbehorende e-mailadres, de besteldatum en indien bekend het ordernummer.
  • Hoe lang is mijn voucher geldig? Wanneer je met Wellness & Beauty Cadeau een voucher besteld is deze net zo lang geldig als dat je cadeaukaart nog geldig is. Wellness & Beauty Cadeau is altijd twee jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Op je voucher wordt altijd de verloopdatum vermeld.
  • Mijn voucher is verlopen. Kan ik deze nog gebruiken? Helaas kun je een verlopen voucher niet meer inwisselen. De vouchers worden gecheckt op geldigheid en een verlopen voucher wordt daarom niet meer geaccepteerd. Het is helaas niet mogelijk de geldigheidsduur van een voucher te verlengen.